Otel Beton Fasonat

Fabrica Otel Beton Fasonat
Otelul beton fasonat, utilizat in constructii civile, industriale, hidrotehnice, constructii edilitare sau turnuri eoliene, poate fi realizat in fabrica noastra, dupa primirea proiectelor de armaturi de la beneficiarii directi sau constructori.

Planurile respective, sunt operate de catre corpul tehnic ingineresc si transformate in liste cu geometria armaturilor, fiind ulterior preluate de operatorii masinilor cu comanda numerica si introduse in programul fiecarei masini.

Din otelul beton fasonat se obtin bare din otel, avand calitatile OB 37, PC 52, BST fasonate la un capat sau la ambele capete sub diverse unghiuri sau geometrii solicitate de proiect.

In aceeasi ordine de idei, in functie de natura reperului solicitat, se face si o dimensionare corespunzatoare a semifabricatului (bara sau coloana), in care optimizarea consumului sa fie maxima in pierderile materiale.
Fabrica Otel Beton Fasonat
Fabrica Otel Beton Fasonat

Fasonarea otelului beton se realizeaza cu 2 masini cu comanda numerica MEP Italia, fabricate in 2008 si masini de fasoant semiautomate fabricate in 2014.

Pentru livrarea otelului beton fasonat si etichetat se ofera separat si transport la santier. La livrare, marfa este insotita de certificatul de calitate si etichete care permit o usoara identificare reperelor, in scopul usurarii punerii in operare a acestora.

Elemente Preasamblate

Fabrica noastra, poate oferi beneficiarilor care doresc, elemente preasamblate din etrieri si bare fasonate (stalpi, grinzi, sau alte elemente asemanatoare).
Elemente Otel Beton Fasonat
Elemente Otel Beton Fasonat

Carcase Din Otel Beton

Carcasa sau coloana se realizeaza prin montarea longitudinala a barelor din otel beton intr-un disc indexor de armare, iar prin rotatia acestuia, freta de legatura culiseaza elicoidal peste cilindrul format de barele longitudinale, sudura realizandu-se cu robot automat.

Cele 2 utilajele GAM 1500 la 12 m, care sudeaza in regim automat sunt marca MEP Italia. GAM. 1500 (diametru) x 12, productie 2008.
Carcase Otel Beton Fasonat

Carcase Otel Beton Fasonat